Gyógytorna

A gyógytorna kezelések elengedhetetlen részét képezik a gerinc gyógyításnak is, viszont csak módszeresen, terápiás protokoll részeként, szakember segítségével szabad a foglalkozásokat végezni.

Egyetlen kezelésnek szinte soha sincs mérhető hatása, a gerincet támasztó izomzatnak az ellazítása, nyújtása (közkedvelten stretching), majd megerősítése csak lépésről lépésre felépítve, módszeresen végezhető (gondosan elvégzett orvosi, ill. gyógytornászi-masszőri állapotfelmérést követően).

GYÓGYTORNA: TÚLKEZELÉS SZINTÉN KÁROS

Ellenkező esetben vagy elmarad az eredmény, vagy „túl” kezelés esetén akár a panaszok és tünetek súlyosbodása sem elképzelhetetlen.

EGYÉNRE SZABOTT KEZELÉS

Az egyénre szabott, az adott betegre, betegségre célirányosan kialakított rehabilitációs protokoll alapján végzett szériakezelések hozhatnak megfelelő, a beteg számára is látványos eredményt.

OTTHON IS VÉGEZHETŐ

A már elsajátított, rutin szerűen végezhető gyakorlatok később otthon folytathatók, ezzel tudunk értékes időt megtakarítani, ill. pácienseink anyagi kezeléssel kapcsolatos anyagi terheit csökkenteni.

Forduljon a Gerincambulancia munkatársaihoz bizalommal és megtaláljuk a megfelelő gyógytorna megoldást Önnek!